OPREMA sa kojom raspolažemo

post image

Roland RF 640

Ploter vrhunske rezolucije, širine do 160 cm, omogućava štampu na PVC fojiji, ceradi, papiru, slikarskom platnu, prozorskoj grafici te foliji za auto grafiku.

post image

Minolta BIZHUB Pro C6500

Digitalna štamparija SRA3 formata (330x487mm) brzine 65 A4 kolora u minuti, omogućava izradu vizit karata, flajera, kataloga, fascikli, plakata i još mnogo toga.

post image

AZON UV

UV štampač širokih mogućnosti. Veličina printa je 290mm x 800mm, a visina predmeta koji mogu da uđu u mašinu je 200mm. UV omogućava direktnu štampu na upaljače, olovke, ID kartice, drvo, kožu, staklo, kamen, keramiku, aluminijum, pleksiglas i dr.

post image

Summa kater

Summa kater je rezač folije do širine do 1400 mm i u mogućnosti je da izreže veoma sitne detalje brzinom do 800 mm u minuti. Sa njim isjecamo PVC naljepnice u obliku vašeg logotipa, printanu foliju po željenim konturama (npr. etikete, dekoracije za motore, džipove, autobuse), flok i flex preslikače za majice te pjeskarenu foliju u oblicima kakvim god poželite.

post image

OKI C711W laserski štampač sa bijelim tonerom

Ovo je printer čiji toneri podržavaju "Forever" tehnologiju preslikača za majice. Ta vrsta preslikača omogućava da napokon ispuni vašu svaku želju aplikacija na majicama, a kako ima podršku bijelog tonera u mogućnosti smo da vašu kolor fotografiju stavimo na tamne podloge.

post image

3D sublimacijska presa

Ova mašina nam omogućava da u kraćem roku proizvedemo veći broj sublimacijskih šolja, a ujedno da na različite oblike staklenih i keramičkih pozicija postavimo kolor fotografiju po vašim željama (čaše, šoljice za kafu, pepeljare).

IKONE

Digitalni format
Pripremljene za štampu visoke rezolucije
Vizantijske
Arhiva koju posjedujemo je vizantijskog stila ikonopisanja
Veliki izbor
Preko 200 različitih ikona